Reparatii Masini de Spalat Bucuresti

Reparatii masini de spalat si service masini de spalat pentru toate tipurile si marcile:

Operatiuni in repararea unei masini de spalat:

  • constatare
  • inlocuit curea transmisie
  • inlocuit condesatori filtraj
  • inlocuit rulmenti,simeringuri
  • inlocuit fulie transmisie
  • inlocuit pompe evacuare
  • inlocuit electrovalve alimentare apa
  • reparat sau inlocuit modul electronic
  • PIESE DE SCHIMB
Pentru orice problema legata de buna functionare a masinii de spalat va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09:00 - 20:00. Cu cat amanati reparatia la masina de spalat sau constatarea functionalitatii defectuoase, pot aparea defectiuni in plus asupra altor componente mult mai importante si mai costisitoare, asadar este mai bine sa preveniti si sa ne sunati de indata ce aveti vreo suspiciune asupra frigiderului. Asiguram reparatii masini de spalat in Bucuresti si zonele in limitrofe.

Dupa efectuarea reparatiei unei masini de spalat garantam o functionalitate de minim 12 luni. Pentru piesele inlocuite in urma reparatiei garantia oferita de producator este de 12-36 luni.

Defectiunile care apar la o masina de spalat sunt cauzate, in general, de depunerile de calcar, dar sunt si de natura electrica sau mecanica din cauza unor fluctuatii de curent electric, sau a unei utilizari neconforme cu specificatiile producatorului, sau a unei reparatii masini de spalat prost efectuate sau cu piese, inlocuite, de slaba calitate.

reparatii masini de spalat, service masini de spalat, reparatii masini de spalat bucuresti

Serviciile oferite sunt:


reparatii masini de spalat, service masini de spalat la domiciliu
Parerile Clientilor

Ciprian(Ilfon): Au fost foarte punctuali, mi-au schimbat amortizoarele si mi-au reparat pompa de evacure in aceeiasi zi. Reparatia masinii de spalat a fost peste asteptarile mele. Recomand cu incredere

Ileana Ilie(Bucuresti): Servicii de reparatii aer conditionat cel mai ieftin din ce am gasit. Si s-a dovedit ca cel mai ieftin este si de calitate. Multumesc

Bogdan(Bucuresti): Va multumim pentru ca sunteti oameni de cuvant. Inainte de dumneavoastra am chemat 2 echipe de la 2 firme diferite ca sa ne repare masina de spalat si nici una nu s-a mai intors ca sa ne schimbe piesa. Multumim frumos si daca vom mai avea nevoie stim la cine sa apelam.