INCARCARI FREON

Incarcari agent frigorific (freon) pentru toate tipurile si marcile de aparate frigotehnice:

incarcari freon, incarcari freon la domiciliu

Operatiuni la incarcarea cu freon :

  • constatare
  • identificare tip agent frigorific (tip Freon)
  • remediere scurgere (fisura) agent frigorific
  • vacuum instalatie
  • dozare agent frigorific conform specificatiei producatorului
Va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09:00 - 20:00. Cauzele pierderilor de freon se pot observa foarte usor de catre orice persoana: volum aer scazut, temperatura aer neconforma cu cea indicata, erori pe afisaj tip E5, nepornire unitate externa la aer conditionat, zgomote ciudate la compresor/motor etc. . Este bine sa ne sunati de indata ce ati observat ceva in neregula cu aparatul dumneavoastra(frigider, aer conditionat, congelator, etc.).

Incarcari freon pentru: agregate frigorifice, instalatii aer conditionat, frigidere, congelatoare, dozatoare apa, centrale tratarea aerului.

Incarcarile cu freon se fac in comformitate cu specificatiile producatorului privind tipul de freon si dozajul. O incarcare cu freon neconforma cu specificatiile producatorului va produce daune asupra componentelor aparatului in cauza ducand la niste rezultate poate chiar iremediabile. De aceea noi efectuam incarcari freon intr-un mod profesionist si in stricta concordanta cu specificatiile aparatului.